5 Accesorii De Îmbrăcăminte Pe Care Toate Trebuie Să Le Avem În Garderobă

Fie că sunteți un spirit rebel, fie că adoptați un stil clasic sau că sunteți una dintre persoanele care se bucură de avantajele ținutelor sport, sunt câteva accesorii de imbracaminte care nu trebuie să lipsească din garderoba.

Chiar dacă par a fi un tipar, articolele de îmbracaminte clasice sunt în fapt foarte versatile și pot crea ținute demne de invidiat.

Pentru a te bucura din plin de avantajele hainelor este bine să alegi articole simple ce pot fi ușor combinate și personalizate cu accesorii de imbracaminte care desavarsesc personalitatea.

Printre acele accesorii de îmbracaminte care completeaza orice ținuta sunt:
1. Cămașa albă simplă, elegantă, foarte delicată care crează ținute office, smart și casual cu ușurință. Este o piesă de referință indispensabilă.

 

Accesorii de imbracaminte

 

2. Jeansii clasici, realizați din demin, au fost creați la sfarsitul secolului XIX. La începutul secolului XX au fost promovați de vedetele americane de la Hollywood, astfel ca au devenit foarte populari.

Accesorii de imbracaminte

3. Tricoul simplu monocrom este o piesă care emană relaxare, plăcere și stare de bine. Este un articol de îmbrăcăminte care nu trebuie să lipsească din garderobă.

Accesorii de imbracaminte

4. Pantalonii sport sunt piese populare datorită confortului sporit și a libertații de mișcare pe care le oferă.

Accesorii de imbracaminte

 

5. Jacheta scurtă din piele a fost asociată inițial cu spiritul rebel, misterios. Acest accesoriu de îmbrăcăminte are o senzualitate aparte și ajută la crearea unor ținute inedite și originale.

 

Accesorii de imbracaminte

Cum poti crea ținute impresionante cu cele mai versatile accesorii de imbracaminte

1. Asortează jeansii clasici cu cămașa albă și poți crea o tinută smart office impresionantă. Accesorizează aceste elemente cu pantofii potriviți și personalizează outfit-ul cu ajutorul unor accesorii de imbracaminte.

Vesta, cravata, palaria și ochelarii de soare sunt doar câteva elemente care pot transforma o ținută aparent banală în una stilată.

2. Potrivește aceiași jeansi cu tricoul simplu monocrom și bucură-te de o ținută casual relaxantă. Un astfel de outfit este potrivit pentru dupa-amiezile relaxante, serile petrecute la terasă sau evenimentul sportiv preferat.

Potrivește la ținută pantofi sport și asortează accesorii de imbracaminte perfecte: brățări din piele sau metalice. Dacă vrei să te bucuri de un aer misterios și enigmatic, înlocuiește pantofii sport cu unii extravanganți și adaugă jacheta scurta din piele.

Acest accesoriu de îmbrăcăminte crează o ținută rebelă și în același timp fascinantă.

3. Outfitul sport, lejer care emană relaxare maximă și confort sporit poate fi foarte ușor creat îmbinând două dintre articolele vestimentare menționate mai sus: tricoul plain și pantalonii sport.

În acest caz posibilitațile de accesorizare sunt multiple: pantofii sneakersi, vesta din faș și șapca cu imprimeuri sunt doar câteva dintre elementele ce pot personaliza ținuta.

 

Accesorii de imbracaminte

sursa foto

Accesorii de îmbracaminte care îți pot spori valoarea garderobei

Jacheta scurtă din piele biker este o piesă ușor de integrat în garderobă, foarte versatilă și foarte apreciată. Este un articol de îmbracaminte excepțional pentru că îți sporeste încrederea în tine, îți asigură un aer proaspat, rebel și senzual.

Aceasta poate fi combinată cu o gama variată de stofe. Este preferată de fashioniști pentru că este foarte confortabilă. O garderobă este sărăcită daca nu are în compoziție cel puțin o cămașă albă! Această piesă de îmbrăcăminte crează ținute cu adevărat impresionante, este un icon al eleganței și al bunului gust.

Fie că vrei sa te bucurei de un look minimalist, fie că vrei sa emani eleganță, bun-gust și stil, cămașa albă este prima și cea mai potrivită opțiune. Este ușor de purtat, de aceea crează atitudine.

Pentru a te bucura din plin de avantajele acestui accesoiu de îmbrăcăminte alege stofă de calitate, finisaje desăvarșite și asigura-te că modelul ți se potrivește perfect. Bucură-te de confortul sporit al tricoului simplu monocrom. Pentru a beneficia din plin de versatilitatea acestei piese alege culori neutre.

Alb, negru, bleumarin deoarece pot fi ușor asortate cu orice! Aceste accesorii de îmbrăcăminte pot fi potrivite cu sacouri și pantaloni din bumbac sau articole sport. La fel se ușor se asortează și cu jeanși clasici.

Tu ce parere ai?