Ce să NU Porți Niciodată la o Nuntă

Nunta este un eveniment important pentru mirii care hotărăsc sa își oficieze relația și să întemeieze o familie. Când esti invitată la o astfel de petrecere, ținuta pe care o alegi trebuie să fie pe masură, să fie elegantă, stilata, să te reprezinte.

Când iei parte la o astfel de ceremonie este important să acorzi o atenție sporită accesoriilor, coafurii, încalțămintei și pieselor vestimentare.

Pentru a fi sigură că te vei bucura de o ținută impresionantă, apreciată și confortabilă trebuie să ști în primul rând ce să nu porți niciodată la o nuntă!

Sunt anumite articole vestimentare și accesorii care nu trebuie purtate sub nicio formă la astfel de petreceri!

Ce articole de îmbrăcăminte și încălțăminte să nu porți niciodată la o nunta

Rochia albă, pantofii cu toc înalt foarte subțire, rochia de club, rochia de bal sunt câteva dintre articolele care nu au ce căuta în ținuta de nuntă.

• Rochia albă este destinată miresei. Dacă la nunta la care participi esti nașă, invitată, prietenă sau rudă nu opta pentru aceasta piesă vestimentară.

La astfel de petreceri mireasa este singura care poate purta aceasta culoare a purității! Dacă ai o astfel de rochie elegantă, păstreaza-o pentru alt eveniment!

• Evită să porți pantofi înalți cu toc subțire pentru că pot deveni incomozi. La astfel de petreceri participi pentru a dansa și a te bucura!

Alege o pereche de pantofi sau sandale elegante, stilate și în același timp comode. La un astfel de eveniment te poți bucura de confortul încălțămintei cu talpa ortopedica.

• Un alt elemente care intră pe lista „Ce să nu porți nicodată la o nuntă” este rochia de club strâmtă, transparentă, senzuală care descoperă multa piele.

Această piesa de îmbrăcăminte extrem de sexi nu își are locul la astfel de petreceri. Este bine să alegi ținuta corespunzatoare cu tema nunții la care iei parte!

Nunta si tinute

sursa foto

Rochia de bal este un alt articol vestimentar ce nu trebuie purtat sub nicio formă la petrecerea de nunta.

Este foarte somptuoasă și este destinată nașei sau domnișoarei de onoare, deci ele sunt cele care au privilegiul de a purta astfel de piese.

• La petrecerea de nuntă nu trebuie purtate articole vestimentare realizate din denim.
Acestă stofă este specifică stilului casual, deci nu se încadrează în codul vestimentar specific nunților.

Ce accesorii să nu porți niciodată la o nunta

Accesoriile sunt articolele care personalizează orice ținută, chiar și în cazul celei de nunta.

Prea multe accesorii pot transforma o ținută desăvârșita în una kitchoasă și poți atrage atenția într-un mod nu tocmai placut.

1. Nu purta nicodata la nunta bijuterii care zornaie, în special la cermeonia religioasă.

Nu vrei să întorci capetele la fiecare mișcare. Alege un set format din colier și cercei, care să se evidențieze prin discreție și elegantă.

În funcție de ținuta aleasă poți opta pentru nuanțe de argintiu, auriu sau auriu rose. Astfel de piese nu sunt trecute cu vederea și oferă personalitate outfitului, prin stil și bun gust.

Nunta si accesoriile

 

2. Nu alege brățări din piele, șnur sau împletite – nu se potrivesc cu astfel de evenimente.

Poți înlocui aceste accesorii cu brățări din perle de cultura, brățari aurii supradimensionate sau brățară rigidă cu cristale. Astfel de elemente pot transforma o ținută elegantă în una cu clasă.

 

Nunta si accesoriile

 

3. Nu purta niciodată la o nunta o geantă de birou, oricât de eleganta ar fi!

Acest accesoriu își îndeplinește cu succes sarcina de a personaliza ținuta office însa nu trebuie integrată în outfitul de petrecere, oricât de trendy este.

Nunta si accesorii

 

Alegeți genti de tip plic sau clutch. Aceste accesorii sunt foarte variate și pot fi ușor integrate în ținuta festivă.

Tu ce parere ai?