Cum Probez Rochia de Mireasă?

Rochia de mireasa este probabil una dintre cele mai dificile achiziții pentru o femeie. Te aştepţi ca această rochie să fie confortabilă în timp ce îţi pune în evidenţă cele mai frumoase trăsături.

Dar cum ştii să alegi rochia de mireasă care te avantajează cel mai bine? Ştim că e o decizie grea, tocmai de aceea ţi-am pregătit o listă de sfaturi care să te ajute să iei această decizie mult mai uşor… aceasta pentru a nu putea spune ca nu ne-am gândit la toate.

 

Cum probezi rochia de mireasă?

Logodna este o etapă foarte frumoasă şi fiecare moment merită savurat. Visurile şi planurile de viitor pun bazele unei relații frumoase şi stabile. Dar să revenim la subiectul principal şi anume la rochia de mireasă.

Cu siguranță ai văzut toate rochiile de pe Facebook şi ai salvat cel puţin câteva zeci de poze, dar care dintre ele vor arăta la fel de bine pe tine ca şi pe modelul din poză?

 

Probarea rochiei de mireasă

O dată ce ţi-ai făcut o idee despre ce modele de rochii vrei să probezi este momentul să îţi faci câteva programări la saloanele de mirese sau, de ce nu, târgurile de nunţi sunt un prilej perfect să îţi faci o idee despre modelele de rochii care ţi se potrivesc.

 

Iată ce trebuie să ştii înainte să mergi la proba pentru rochia de mireasa:

 

1. Renunță la machiaj

Îmbrăcarea şi dezbrăcarea de rochia de mireasa poate fi destul de dificilă, în special dacă vei proba mai mult de 5 rochii. Evită să porţi machiaj, creme, sau uleiuri de corp la probă, ar fi neplăcut să laşi urme de machiaj pe rochii.

 

2. Ia cu tine o pereche de pantofi

Se spune că pantofii se achiziţioneză înaintea rochiei, deci alege o pereche de pantofi sau sandale cât mai comode. Ia-le cu tine la probă, vei putea observa mai bine detaliile rochiei şi vei avea ocazia să faci câţiva paşi fără să te împiedici în voal.

 

3. Mergi cu prietenii sau familia

Este greu să îţi faci o părere de una singură, tocmai de aceea câteva prietene sau membrii familie alături de tine te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

 

4. Ia notiţe pentru rochia de mireasa

Sunt tot mai multe saloane de rochii de mireasă care nu îţi permit să te fotografiezi în rochie, tocmai de aceea un carneţel în care să îţi notezi detalii despre rochii este ideal.

Vor fi multe modele de rochii, tipuri de materiale, diferite saloane şi îţi va fi greu să îţi aminteşti fiecare detaliu. Notează-ţi rochiile care te-au impresionat, numele salonului, modelul rochiei, mărimea.

O dată ce ajungi acasă, îţi va fi uşor să elimini acele rochii pe care nu le doreşti.

 

5. Dansează!

Exact, dansează! Exersează câteva mişcări de dans în rochie şi observă cum se comportă aceasta.

Alege un spaţiu deschis din cadrul salonului şi plimbă-te puţin, ia drept partener pe una din prietenele tale şi vezi cum te poţi mişca în rochie intrucat ar fi păcat la nunta ta să nu te poţi simţi în largul tău.

 

6. Verifică rochia la lumina zilei

Lumina artificială din saloane poate reda o altă nuanţă a rochiei. Roagă fetele din salon să duci rochia la lumina zilei pentru a vedea nuanţa reală a rochiei.

Nu vrei să ai surprize în ziua nunţii, iar o rochie realizată din material de proastă calitate poate arăta foarte bine în salon, iar la lumina zilei să îţi schimbe părerea.

 

7. Imaginează-ţi câteva poze în rochie

O să reuşeşti să obţii pozele de revistă la care visezi cu rochia aleasă? Ţine minte, pozele rămân pentru totdeauna!

 

8. Alege o rochie după corp, nu invers

Nu te gândi la diete miraculoase înainte de nuntă doar pentru a alege o rochie cu o mărime mai mică. Alege o rochie care ţi se potrivește, se vor putea face uşoare modificări de mărime în cazul în care se întâmplă să slăbeşti.

Care este modelul tău de rochie de mireasă?

5 thoughts on “Cum Probez Rochia de Mireasă?

Tu ce parere ai?