3 Haine De Firmă Ieftine Pe Care Le-am Cumpărat și Regret Că Am Făcut-o

Unele haine de firma ieftine sunt considerate de mulți dintre noi articole vestimentare prețioase.  Acestea sunt acele piese care ne transformă în mod placut look-ul. In plus, acestea ne fac să aratăm la orice oră asemeni vedetelor ieșite din ședințele de fotografiat.

Acest lucru este însă un mit, pentru că nu toate hainele de firmă sunt și calitative! Chiar dacă plătim sume impresionante  de bani, aceasta nu înseamnă că articolele vestimentare achiziționate se ridică la nivelul așteptărilor.

Lipsa de informare, ignoranța, numeroarele promoții și reduceri ne fac să uitam uneori caracteristicile principale ale hainelor. In astfel de situatii achiziționăm doar etichete cu brand-uri.

 

Haine de firma ieftine de calitate superioara

sursa foto

 

Prin garderobă am descoperit trei haine de firma ieftine pe care le-am cumpărat și regret că am făcut-o: jacheta cu imprimeuri army, bluza neagră cu umăr gol și broderiile înflorate sau rochia albă din voal prețios!

Toate articolele vestimentare sunt extrem de atrăgătoare și poartă amprenta unor creatori celebrii, însă dupa ce le-am achiziționat am realizat urmatoarele:
• nu aveau calitatea pe care o așteptam – stofe cu calitate îndoielnică, cusături ciudate
• nu sunt potrivite stilului de viață agitat• sunt prea pretențioase
• nu sunt potrivite cu personalitatea și stilul caracteristic.

 

Cum poți să eviți să cumperi haine de firma ieftine și inutile

Dacă vrei să te bucuri din plin de avantajele articolelor vestimentare de firma ieftine pe care le achiziționezi și să nu regreți achiziția, este bine să verifici înainte câteva detalii importante.

1. Nu cumpăra haine de firma ieftine nereturnabile!

Acest lucru este valabil în special atunci cand acestea nu sunt returnabile, numeroase magazine au politica de a nu primi retur articolele achiziționate la promoție.

Deci citește cu atenție condițiile și practicile magazinului înainte de a finaliza cumpărăturile. Acest aspect este valabil în special dacă achiziționezi

Acest aspect este valabil în special dacă achiziționezi rochii de club, costume de baie de firmă sau pantaloni lungi cu imprimeuri.

Haine de firma ieftine

2. Alege haine de calitate

Analizează, dacă poți, fiecare detaliu, fiecare cusătură și specificațiile de pe etichete. Unele haine de firma ieftine pot fi de calitate excepțională sau uneori îndoielnică.

Croiala impecabilă, stofele naturale și cusăturile perfecte sunt doar câteva amănunte care spun multe despre calitatea hainelor. Aceste aspecte fac diferența între articole vestimentare plăcute, utile și cele pe care regreți că le cumperi.

Citește cu atentie etichetele, pentru a verifica dacă substanțele utilizate în pelucrara stofelor produc sau nu alergii. Nu vrei să deții un articol de îmbrăcăminte care provoacă mancărimi și iritații la fiecare purtare.

Haine de firma ieftine

 

3. Nu achiziționa haine de firma ieftine la promoție!

Astfel de cumparaturi impulsive sunt de cele mai multe ori păguboase.

Poți realiza după un timp că ai garderoba plină de haine care nu sunt potrivite cu stilul și personalitatea ta sau că nu sunt ideale pentru modul tău de viața.

Cele mai multe promoții de haine sunt pentru articolele mai puțin versatile, deci sunt mai greu de accesorizat și mai greu de integrat in ținutele obișnuite.

Haine de firma ieftine

4. Analizează beneficiile pe care le poți avea

Acest lucru este valabil în special atunci cand cumperi haine de firma ieftine. Este important să te gândești la cât de versatile sunt piesele pe care le introduci în garderobă și cât de des te poți bucura de acestea.

Pantalonii tip jeans, pantalonii sport, cămășile simple, tricourile și rochiile simple sunt piesele cel mai ușor de purtat și de asortat.

Calitatea materielelor la hainele de firmă din garderoba de bază este excepționala, și astfel te asiguri ca banii cheltuiți devin o investiție. Dacă dorești sa te bucuri de o piesa vestimentara în vogă, dar care nu este foarte practică și versatilă, asigură-te că ți se potrivește perfect!

Astfel te bucuri de efectul deosebit pe care îl oferă hainele de firmă!

Haine de firma ieftine

5. Alege hainele care îți plac cu adevărat!

Uneori este bine să treci peste gândul că achiziționezi articole vestimentare pentru birou, pentru sala de sport sau pentru că sunt la ofertă.

Când descoperi haine de firma ieftine care îți plac și ți se potrivesc cu adevarat, nu ezita și cumpără-le.

Vei observa o schimbare pozitivă a stării de spirit.

Haine de firma ieftine

 

Acestea fiind spuse îți recomand și 3 magazine de unde poți să alegi liniștită haine de firma ieftine:
1. eMag.ro – aici găsești de toate, de la lenjerie intimă pană la rochii. Vezi AICI oferta de preț.
2. elefant.ro – mallul online al familiei. Vezi AICI oferta de preț.
3. Answear.ro – pentru cumpăraturi fără limite. Vezi AICI oferta de preț.

 

Tu ce parere ai?