5 Modalități Rapide si Ușoare Ca Să Combini Hainele

Ai plănuit să fii la modă in 2017? Aici găsești cinci modalitati rapide sa combini hainele și sfaturi despre cum să îți îndeplinești această dorință.

1. Poartă mai multe culori

Deschizi dulapul și e plin ochi. Vezi doar haine negre sau alte culori și tonuri neutre? Probabil ca e timpul să adaugi niște culoare in viața ta. Dacă nu ești sigură despre ce culoare anume este vorba și ce ți-ai dori, un prim pas poate fi o fusta roșie. Efectul obținut este pe măsură – o culoare nouă si plină de viață dar care nu îți încarcă înfățișarea și nu se află prea aproape de fața ta. Încă un sfat: totul se face pas cu pas, nu te grăbi. Asortează noile piese colorate cu cele vechi în culori neutre. În acest fel vei lăsa culoarea să strălucească in toată splendoarea ei! Aceasta este una dintre cele mai bune modalitati rapide sa combini hainele pentru afisarea unui look desavarsit!

2. Încearcă o formă nouă

Toate tricourile tale au decolteu in V? Poate că ar fi momentul potrivit să încerci și altceva. O bluză cu mâneci evazate (prezentată aici) sau bluze cu diferite tipuri de guler (guler lăsat, șal) sunt mult mai versatile si interesante. Nu uita: daca porți o bluză cu mult volum, păstrează jumătatea inferioară suplă cu niște pantaloni strâmți, fie ei skinny jeans sau pantaloni drepți clasici.

3. Reinterpretează-ți ținutele

Ai încredere în mine, dulapul tău este o sursă nesecată de ținute noi care așteaptă să fie purtate. Anul acesta, încearcă sa îți reinterpretezi ținutele și să compui unele noi si pline de viață. Îți voi dezvălui 3 moduri în care poți purta o rochie neagră clasică:
1. Cu un guler mare pentru a fi mai acoperită.
2. Cu o jacheta colorata si colanți.
3. Purtată pe post de fustă cu o bluziță aruncată pur si simplu deasupra ei.
Distrează-te cu ținutele tale anul acesta!

4. Poarta mai multe imprimeuri

Obișnuiam să cred că nu poți purta imprimeuri prea des fără să te plictisești… prin urmare nu îmi cumpăram niciodată. Acum îmi dau seama că imprimeurile sunt incredibil de versatile și pot fi purtate in foarte multe combinații. Nu te-am convins? Începe prin a combina culori neutre cu un imprimeu nu foarte încărcat, cum ar fi acest tricou. Gândește-te la piesele cu imprimeuri ca la orice alta piesă – un tricou simplu ivory se potrivea perfect acestei ținute, bulinele sunt doar un plus!

5. Accesoriile: modalitati rapide sa combini hainele

Cel mai ușor si rapid mod de a îmbunătății o ținută este de a adăuga accesoriile potrivite. Ele nu sunt scumpe însă pot face diferența. Fără cureaua cu imprimeu de leopard și coliere, ținuta este nici mai mult nici mai puțin decât un tricou clasic cu guler.

Condimentează-ți imaginea anul acesta cu accesorii amuzante!

2 thoughts on “5 Modalități Rapide si Ușoare Ca Să Combini Hainele

Tu ce parere ai?