5 Modele de Pantofi in Trend Pe Care Trebuie Sa Ii Ai!

Dacă ești dependentă de pantofi, atunci știi cu siguranță cât de important este să porți cele mai noi modele de pantofi in trend ale sezonului. Poți deține controlul trendurilor din acest sezon completându-ți ținuta cu oricare dintre aceste tendințe ale primăverii.

Modele de pantofi in trendsursa foto

Saboți: modele de pantofi in trend

Saboții sunt pantofi fără spate, de obicei cu botul închis. De când au devenit cel mai in vogă model al primăverii, a apărut o varietate uimitoare de stiluri si modele unice, din ce în ce mai deosebite. Un avantaj al acestui model este și faptul că exista o gamă larga de tocuri de diferite înălțimi. Pentru o zi obișnuită cei fără toc sunt cea mai bună alegere. Vrei să arăți uimitor la birou si mai târziu la o cină în oraș? Atunci optează pentru cei cu toc înalt din categoria de modele de pantofi in trend.

Modele de pantofi in trend

Vezi pret!

Tocul pătrat

În modă tendințele revin la fel de repede cum au dispărut. Acestea fiind spuse, nimeni nu poate să nege faptul ca pantofii cu toc pătrat nu au vârstă și au devenit una dintre cele mai vibrante tendințe ale sezonului. Ceea ce îi face excepționali este însă versatilitatea lor. Ei vor aduce eleganță in orice ținută casual iar în același timp pot fi purtați oricând la birou pentru o apariție confortabilă și totuși sofisticată.

Modele de pantofi in trend

Botine cu talpă groasă

Talpa de bocanc este definită ca o talpă groasă de cauciuc prevăzută cu șanțuri adânci. Ea a fost utilizată prima dată pentru bocanci deoarece le conferea stabilitate si aderența potrivită. Astăzi însă, pantofii cu această talpă reprezintă o tendință in modă și sunt foarte căutați in aceasta primăvară. Toate acestea se datorează numărului mare de vedete si reprezentanți ai modei care preferă acest model pentru aspectul lui chic si sport. Dacă vrei să îți transformi ținuta de birou într-o ținută îndrăzneață poți apela la aceste modele de pantofi in trend.

Modele de pantofi in trend

Sandale cu multe curele

Cele mai admirate ținute ale primăverii sunt de multe ori rochiile si fustele scurte cât mai feminine. Dacă tot plănuiești să îți etalezi gleznele superbe, sandalele cu multe curele sunt încălțămintea ideală pentru tine in acest sezon. Aceste sandale inspirate din stilul gladiatorilor vor adăuga cu siguranță acel strop de îndrăzneală unei ținute simple. Oricând ai chef de îmbrăcăminte comodă, poți conta pe aceste sandale pentru a ieși din anonimat si a fi demnă de paparazzi.

Modele de pantofi in trend

Pantofi sport

Primăvara este cea mai bună ocazie pentru a fi mai atletic. Chiar dacă nu îți stă în fire, poți obține acest efect purtând cei mai îndrăgiți pantofi ai sezonului: pantofii sport. Deși adidașii sunt pe primul loc in preferințe, poți fi sigură ca există si variante mai sofisticate pe care le poți purta chiar si cu o rochie sau altă ținută delicată și feminină.

Modele de pantofi in trend

Vezi pret!

One thought on “5 Modele de Pantofi in Trend Pe Care Trebuie Sa Ii Ai!

Tu ce parere ai?