Tatuaje moderne pentru fete

Tot mai multe tinere folosesc tatuaje fete interesante ca un mijloc de exprimare. Prin tatuarea unei schițe sau a unui desen pe piele, poți descoperi lumea spirituală din jurul fetelor care și-au imprimat pe piele trăirile și simțirile lor.

Designul sofisticat îți poate spune sensul secretului acelui tatuaj fără cuvinte.

Tatuaje fete

sursa foto

Ce poate exprima un tatuaj?

Poate exprima orice, variind de la dragoste și fericire și terminând cu încercările și turbulențele de viață.

Tatuajele sunt absolut egale atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Cu toate acestea, în selectarea desenelor se obserbă mici diferențe.

 

Tatuaje fete

sursa foto

Care sunt cele mai populare și mai interesante tatuaje fete?

Pentru multe fete, alegerea tatuajului însemnă chipul sau numele omului drag. Astfel, femeia își exprimă devotamentul față de acea persoană.  Punându-l pe corpul său, aceasta consideră că îi devine recunoscătoare și că nu îl va uita niciodată.

Acele tatuaje fete moderne care ne atrag atentia sunt diversificate și destul de izbitoare. Tatuajul modern este ceva personificat și permanent care va rămâne  o amintire pentru toată viața.

De obicei fetele își pun adesea o floarea, un fluturaș, un citat preferat, un emoticon sau orice altceva, pe încheietura mâinii, pe gleznă, pe un umăr, pe gât sau pe picior variind în dimensiune în funcție de preferință.

Unele fete preferă tatuaje fete minuscule, în timp ce altele șochează cu dimensiunea lor, alegând un model de mari dimensiuni, ostentativ.

Tatuaje fete

Tatuaj ancoră

Tatuajul sub formă de ancoră poate fi văzut pe trupul bărbaților care lucrează în mediul maritim: marinari, căpitani de navă etc.

Acum, o astfel de imagine originală poate fi văzută și pe trupul unor femei. Acest lucru înseamnă fiabilitate, persistență și securitate.

Tatuaj Înger

Îngerul este perceput ca fiind spiritul care face legătura dintre cer și pământ. Acest desen este cel mai popular în rândul sexului frumos.

Unele fete cred că îngerii sunt un fel de gardieni ai cerului. Fata care își face un astfel de tatuaj, se protejează astfel de influența spiritelor rele și de oamenii răi.

Tatuajul liliac

Este greșit să credem că liliacul aduce ghinion și stârnește frica. Dimpotrivă, încă din cele mai vechi timpuri shamanii din diferite popoare foloseau în ritualurile lor aceste animăluțe pentru a alunga spiritele rele.

Un astfel de tatuaj înseamnă adevăr-viziune, intuiție și obiectivitate.

 

Tatuaje fete

sursa foto

Tatuajul fluture

Fluturele este o creatură frumoasă, care înseamnă noblețe și frumusețe. În plus, datorită figurii sale luminoase, această insectă este considerată cea mai frumoasă de pe planetă, atrăgând atenția tuturor.

Acest tatuaj simbolizează frumusețea și schimbarea.

Tatuajul trandafir

Trandafirul este unul dintre cele mai frumoase tatuaje fete. Un astfel de model poate spune foarte multe.

Dacă trandafirul este însoțit de o inimă, vorbește despre iubire. În cazul în care este însoțit de diamante, proprietara se gândește în mod clar la bogăție.

Ideea de a tatua corpul cu diverse desene, implică mai multe vizite la salon. Un număr tot mai mare de fete și femei îndrăznesc să-și pună pe corpul lor imagini de neșters și acest lucru poate fi de înțeles.

La urmei urmei, poate că după 10 ani, un desen poate să se șteargă de pe piele.

Tatuaje fete

sursa foto

Tatuajul cosmetic

Tatuajul sau machiajul permanent este o procedură cosmetică în care diferite zone ale pielii sunt pigmentate în diverse culori, dar nu la fel de adânci ca la un tatuaj normal.

Cu ajutorul unui make-up se poate sublinia sau modifica forma buzelor, se poate da expresivitate sprincenelor și se poate sublinia linia ochilor mult mai eficient.

Același tatuaj poate ascunde unele tipuri de cicatrici, pictându-le în culoare. Înainte de a începe procedura de tatuare, este administrat un analgezic care reduce la minimum disconfortul.

Tatuajul rezultat este rezistent la influențele externe și durează până la cinci ani. Tatuarea cosmetică te scapă de rutina zilnică de machiere și de demachiere.5

Tu ce parere ai?