Secretele unei ţinute office de succes

Tinute office? Pregătirea acestora poate fi monotonă, plictisitoare și chiar de-a dreptul frustrantă uneori. Vestea bună este că nu trebuie să fie astfel!

Cu puțină planificare și un buget bine stabilit, poţi face ca  orice ţinute office să fie la fel de interesante ca și locul de muncă (sau, de ce nu, poate fi cel mai interesant aspect la acel job pe care nu îl îndrăgești!).

Ţi-am pregătit o listă de sfaturi despre cum să îţi pregătești uşor ținute office care vor fi remarcate de cei din jur.

* Ai reducere intre 50 si 70% pe Elefant.ro la imbracamintea de femei!

Pregătește mai multe ținute office din timp

Nu știu ce sa spun despre tine, dar eu nu sunt o persoană matinală, iar creativitatea mea este zero în special dimineața în grabă.

De aceea, ideea de a aloca 20 de minute în week-end pentru a-mi pregăti mai multe ţinute office pentru săptămâna următoare poate fi o adevărată salvare. Încep să deschid dulapurile, pun niște muzică și distracția începe.

Vei fi surprinsă de câte ţinute office poţi crea atunci când timpul nu este cronometrat şi dai frâu liber creativității! Pozează ţinutele pe care le-ai ales astfel ca în timpul săptămânii sa te uiţi rapid prin ele şi sa alegi ce ținute office sa porţi.

Nu găseşti ţinute office in listă pe care vrei să le porţi?

Alege una din ţinutele preferate pe care ai purtat-o cu ceva timp în urmă (puţin probabil ca cineva să observe iar dacă au observat înseamnă că este o ţinută cu care ţi-ai impresionat colegii).

Un mare avantaj este că vei economisi timp dacă îţi pregăteşti din timp ţinuta office (gândeşte-te doar la minutele pierdute dimineața, încercând toate hainele) şi totodată ţinuta aleasă cu grijă va avea un impact mai mare decât cea pe care o alegi în grabă.

Recomandari de ţinute office

Alegerea vestimentației

Ai un job nou sau acum îţi începi cariera profesională? Găsirea ţinutei office potrivite pentru noul loc de muncă poate fi un aspect frustrant.

Sfatul meu este să începi cu alegerea fustelor şi a pantalonilor. Alege 5 culori puternice pentru pantaloni sau fuste şi 2-3 perechi de pantofi în culori neutre.

Poţi purta aceste combinații de fuste/pantaloni cu pantofi toată săptămâna fără ca cineva să observe. O dată rezolvată această parte, alege să achiziționezi câteva tricouri haioase, cardigane şi accesorii.

Acestea au un preț acceptabil, iar prin combinarea lor cu pantalonii sau fustele alese, vei avea parte de o garderobă mult mai bogată decât pare!

Creează-ţi o uniformă

Poţi simplifica multe ţinute office prin alegerea unei uniforme. Fie că este vorba de o combinație de pantalon cu cămașă, fustă cu tricou sau, de ce nu, un costum, acestea pot deveni combinatiile perfecte pentru tinuta ta office.

Oricare ar fi combinația ta preferată, aceasta poate deveni uniforma ta office.

  • Uniforma mea de birou este compusă dintr-o fustă creion şi un cardigan colorat.
  • Fusta creion mă avantajează, aşa că am un dulap plin de fuste de diverse culori, simple sau cu imprimeu.
  • Îmi plac acele cardigane colorate pe care le pot asorta cu fustele mele creion si astfel îmi pot crea uşor o ţinută office!

Surprinde-ţi colegii de birou cu tinute office

O ținută office este cartea ta de vizită, dezvăluie personalitatea ta puternică care ține cont şi de aspecte precum vestimentația.

Totodată te simți bine când porţi ceea ce îţi place, iar aceasta crește stima de sine chiar şi la birou.

Renunță la inhibiții şi alege vestimentația care te reprezintă, alege să exprimi cine eşti prin ceea ce porți!

Tu ce parere ai?