Unghii nude

Tendința unghiilor se schimbă cu pași repezi și fiecare femeie vrea să fie la modă. Designul unghiilor a devenit din ce în ce mai popular. Astfel,  ne arată o mie de idei și tehnici precum cele referitoare la unghii nude.

O caracteristică a sezonului 2017 este culoarea luminoasă nude, pentru cei ce încă mai vor să arate ceva. În cazul în care acolo unde lucrezi sau înveți ți se impune un anumit cod vestimentar, iar culorile vii pe care le iubești atât de mult, trebuie să fie înlocuite cu alte culori deschise care nu sunt atât de stridente, atunci nu îți face griji, deoarece există o baghetă magică numită unghii nude.

Unghii nude

sursa foto

Această tehnică va face ca unghiile să arate îngrijite și atractive. În plus, pastelurile și culoarea bej sunt în mare vogă.

Pentru a da o notă specială acelor unghii nude, utilizează glisorul și strasurile. Stilul ”cireașa de pe tort” este un nud de culoare bej, combinat cu elemente de aur.

Un luciu discret, va respecta codul vestimentar în același timp și va arăta foarte frumos.

Unghii nude

Manichiură franțuzească

Manichiură franțuzească nude dă unghiilor un aspect elegant și în același timp este foarte modestă. Unele idei pot duce la un aspect complet diferit de manichiură.

Aici putem vorbi din nou de culori pastel, care, atunci când sunt combinate cu aur și argint, tăiate atașat în partea de sus a unghiei, creând un aspect complet nou.

De asemenea, o altă idee pentru modernele unghii nude, ar fi utilizarea unui lac de unghii transparent, ca bază, iar pe vârfuri un lac de unghii negru.

Unghii nude

Un alt sfat – dacă ai unghiile scurte, îti recomandăm să renunți la manichiura franțuzească și să-ți faci unghiile scurte cât mai vizuale.

Analizând recenta prezentare de modă a săptămânii, s-a observat că strălucirea modernelor unghii nude a consolidat ținuta vestimentară și make-up-ul, scoțând în evidență manichiura.

Accesoriul principal nu sunt pietrele ci luciul lacului de unghii.

Aplicarea acestui lac de unghii nude poate fi atât pe o unghie cât și pe toate. În prezent, foarte populare sunt unghiile cu unghiuri de ochi de pisică poloneză și stele holografice.

Unghii nude

O altă soluție la modă, sunt unghiile nude stil discotecă. Pentru a realiza acest lucru, se presară cu sclipici pe unghii sau paiete decorative.

Un dezavantaj al acestor unghii este stabilitatea scăzută. Luciul nu poate fi aplicat cu strat de fixare, deoarece va strica efectul.

Design unghii nude și idei pentru 2017

Marmura este cea mai populară structură, în special în combinaţie cu culorile clasice alb, gri, verde închis, negru. Manichiura pare neobișnuită, deoarece tendința duce către o simplitate maximă.

Spre deosebire de orice alt lac de artă, designul de marmură nu impune un anumit stil, ci chiar stilul nude universal.

Unghii nude

Efectul Mirror

Până de curând, pentru unghii erau folosite lacuri cu efecte speciale metalice, deși existau și alte alternative.

Praful cu efect de oglindă se realizează prin aplicarea prafului pe unghii, această manichiură fiind la fel de durabilă ca polish-ul convențional, gel de unghii.

Foarte important

Unghiile necesită întreținere, nu numai înainte de aplicarea lacului, ci și după aceea. În primul rând pentru hidratarea unghiilor și a pielii mâinilor, este necesar să se folosească o cremă specială, în mod regulat.

Dacă nu ai o cremă specială pentru îngrijirea mâinilor, poți apela la rețeta bunicii, folosind uleiul de măsline. În al doilea rând, ai nevoie de un ulei special pentru înmuierea cuticulelor. Acest ulei poate umezi zonele din jurul unghiilor, oferind hidratare.

Unghii nude

În prezent există agenți speciali care inhibă creșterea cuticulei. Așa cum sunt necesare măsurile suplimentare pentru îmbunătățirea calității unghiilor, tot așa este necesar ca pentru a avea unghii frumoase și sănătoase să folosești în cada de baie sare de mare și uleiuri aromatice.

Astfel, aceste unghii nude își vor păstra strălucirea chiar și după baie.

Tu ce parere ai?